2022. évi rendes közgyűlés – Regisztráció

Kedves tagjaink, elindul a regisztráció a közgyűlésre, amelyet a lejjebb található linken tudtok megtenni. A regisztráció 2022.02.03-án 12.00-kor ér véget, ezt követően kapjátok meg a közgyűlésre való bejelentkezéshez szükséges linket.

Publish Date

2022-01-27

Kategória

Post Author

Garand Design
Kedves tagjaink,

elindul a regisztráció a közgyűlésre, amelyet a lejjebb található linken tudtok megtenni. A regisztráció 2022.02.03-án 12.00-kor ér véget, ezt követően kapjátok meg a közgyűlésre való bejelentkezéshez szükséges linket.

  1. Az Alapszabályunk értelmében minden tagunktól a létesítő okirat szerinti törvényes képviselő vagy a korábbi tájékoztatás szerinti meghatalmazással rendelkező képviselő vehet részt (minden tag egy fővel). Meghatalmazást a közgyűlés időtartama alatt már nem lehet bemutatni, azt kérjük mielőbb megküldeni elektronikus aláírással e-mailben vagy a postai címünkre levélben!!!
  2. A közgyűlés elején minden tagi képviselőnek azonosítania kell magát, ezért a személyi igazolványaitokat készítsétek elő, azt a kamerába be kell mutatni. Ezt egyenként, a „waiting room”-ba belépést követően végezzük el, ez időt vesz igénybe, ezért kérlek, hogy a közgyűlés kezdetekor (9.20-tól) kezdjetek el bejelentkezni. Én fogok mindenkit megszólítani egyesével.
  3. Az azonosítás érdekében a kamerátokat a közgyűlés alatt bekapcsolva kell tartani.
  4. A mikrofonok automatikusan kikapcsolásra kerülnek, az azonosítás időtartamára valamint esetleges kérdéseknél kapcsoljátok be, majd ki, hogy ne legyen hangzavar az online térben.
  5. A közgyűlésről hang- és képfelvétel készül. A közgyűléshez való csatlakozással minden képviselő automatikusan elfogadja a felvétel készítését.
  6. Nyílt, illetve a választások alatt titkos szavazást bonyolítunk le a zoom rendszerében – ugyanabban a formában, ahogy tavaly is történt. A részletes tudnivalókat a szavazás menetéről én fogom elmondani a szavazások megkezdése előtt, de közben is tájékoztatlak Benneteket, ha kérdés merül fel. Felugró ablakokban kell kiválasztani a megfelelő választ, rendkívül egyszerű lesz.
  7. A közgyűlés minden napirendi pontjához küldtünk tájékoztató anyagot, kérünk Benneteket, hogy készüljetek fel a kérdéseitekkel (akár most is küldhetitek a fotitkar@fbamsz.hu e-mail címre).
  8. Kérdésekre lesz idő természetesen, de kérlek Benneteket, ha már felmerült ilyen, akkor azt előtte beszéljük meg, mert az online meetingek lehetőségei korlátozottak. A közgyűlés alatt a chatben tegyétek fel a kérdéseiteket az éppen megtárgyalt napirendi pontokhoz, de természetesen lesz lehetőség szóban is feltenni azokat. (A chatben feltett kérdéseket naplózza a rendszer.)

Regisztrációs link: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYkc-iuqD4pEtJANKsjgmQEvQ5aRc1SMNYt

Köszönöm és további szép napot kívánok Nektek! Viszlát február 4-én!

Dr. Márton Imre

főtitkár