2022. évi rendes közgyűlés

Kedves tagjaink, a 2022. évi rendes közgyűlésünket 2022. február 04. napján (péntek) 09.30 órai kezdettel tartjuk elektronikus közgyűlés formájában zoom online meeting rendszeren keresztül. A regisztrációról külön e-mailt küldünk a zoom rendszerből január 15. után és a regisztráció legkésőbb 2022. február 02. 12.00 óráig lesz elérhető. A hivatalos meghívót a mellékletben találjátok.

Publish Date

2021-12-21

Kategória

Post Author

Garand Design

Kedves tagjaink,

a 2022. évi rendes közgyűlésünket 2022. február 04. napján (péntek) 09.30 órai kezdettel tartjuk elektronikus közgyűlés formájában zoom online meeting rendszeren keresztül. A regisztrációról külön e-mailt küldünk a zoom rendszerből január 15. után és a regisztráció legkésőbb 2022. február 02. 12.00 óráig lesz elérhető. A hivatalos meghívót a mellékletben találjátok.

Kérjük, hogy ezt a napot szánjátok a szokásos éves közgyűlésünkre.

A Közgyűlés NAPIRENDJE:

 1. Elnökségi beszámoló, szekció beszámolók
 2. Az Elnökség 2021. évi költségvetési beszámolója
 3. Az Elnökség 2022. évi akciótervének elfogadása
 4. Az Elnökség 2022. évi költségvetési tervének elfogadása
 5. Választások
  1. Elnökségi tagok
 6. Egyéb

Az 1., 2., 3., 4. napirendi ponthoz tartozó anyagokat legkésőbb 15 nappal a közgyűlés előtt küldjük meg a tagságnak.

Az 5. napirendi ponthoz kapcsolódó főtitkári felhívást mellékletben küldjük. Mellékelem továbbá az elektronikus közgyűlésre vonatkozó tagi tájékoztatót is.

A fenti dokumentumok elérhetőek ITT..

A zoom online meeting rendszerben történő részvételre szóló meghívót a törvényes képviselő Szövetségünknél nyilvántartott e-mail címére küldjük. Az elektronikus közgyűléssel kapcsolatos technikai nehézségek esetén kérjük, hogy a fotitkar@fbamsz.hu e-mail címen vegyék fel a kapcsolatot a Szövetséggel.

Tisztségviselő választások

Választandó tisztségviselők:

 • 3 Elnökségi tag

A jelöltállításra vonatkozó felhívást is mellékelem a levélhez. Fontos, hogy a közgyűlésen jelöltet már nem lehet állítani.

A jelöltek anyagát a www.fbamsz.hu zárt oldalán az Elnökségi dokumentumok között meg fogjátok találni.

A Választási bizottság tagjai:

 • Nagy Tünde
 • Hollós Zoltán
 • Papp Lajos

Meghatalmazás:

Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok el a meghívóban, valamint az elektronikus közgyűlésre vonatkozó tagi tájékoztatóban található információkat, mert más szabályok érvényesek az elektronikus közgyűlés esetén.