Generali Biztosító Zrt. Együttműködési megállapodás

Kedves Tagjaink, 2020. júniusában értesítettünk Benneteket arról, hogy a Generali Biztosító Zrt-vel folytatott hosszas egyeztetés után elfogadásra került a FBAMSZ módosító javaslatait is tartalmazó Együttműködési megállapodás. A Generali már sok tagunkkal alá is írta az új megállapodást, amelyet most itt közreadunk, hogy akinek szüksége van rá, itt a honlapon is ellenőrizni tudja, hogy a biztosító a FBAMSz által jóváhagyott verziót küldte-e ki. A változtatások színesen szerepelnek és szándékosan hagytuk az anyagban, hogy lássátok az eredeti és a módosított szövegezést is.

Publish Date

2020-09-28

Post Author

Garand Design

Kedves Tagjaink,

2020. júniusában értesítettünk Benneteket arról, hogy a Generali Biztosító Zrt-vel folytatott hosszas egyeztetés után elfogadásra került a FBAMSZ módosító javaslatait is tartalmazó Együttműködési megállapodás. A Generali már sok tagunkkal alá is írta az új megállapodást, amelyet most itt közreadunk, hogy akinek szüksége van rá, itt a honlapon is ellenőrizni tudja, hogy a biztosító a FBAMSz által jóváhagyott verziót küldte-e ki. A változtatások színesen szerepelnek és szándékosan hagytuk az anyagban, hogy lássátok az eredeti és a módosított szövegezést is.

A FBAMSz KKSz aláírásra javasolja az új szövegezést, de természetesen minden tagunknak tanácsoljuk, hogy saját üzleti döntését hozza meg a szerződés aláírásával kapcsolatban.

Üdvözlettel:

FBAMSz Titkárság

 

Mellékletek:

FBAMSz_Generali_EM_20200520