Groupama EÜM

Kedves Tagok! Az alábbiakban adjuk közre a GROUPAMA EÜM azon verzióját, amely a Kétoldalú Kapcsolatok Szekció biztosítóval történt egyeztetéseit követően a FBAMSz véglegesnek tekint.

Publish Date

2019-08-08

Post Author

Garand Design

Kedves Tagok!

Az alábbiakban adjuk közre a GROUPAMA EÜM azon verzióját, amely a Kétoldalú Kapcsolatok Szekció biztosítóval történt egyeztetéseit követően a FBAMSz véglegesnek tekint.

Annak érdekében, hogy az új megállapodásban rögzített előnyök valamennyi, a 2018-as változatot már korábban aláírt alkusz partnerünk számára is érvénybe léphessenek elkészítettük, és tájékoztatásul mellékelten küldjük azt a módosító dokumentumot, mely csak a változással érintett pontokat tartalmazza. (alkuszi emü módosító_201906.pdf)

A 2018-as verziót alá nem író partnereink számára elkészítettük és tájékoztatásul szintén mellékeljük a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt új alkuszi együttműködési megállapodást és annak 1. számú (Ügyrend) és 2. számú (Jutalék szabályzat) mellékleteit, (alkuszi együttműködési megállapodás és mellékletei.pdf) valamint a 3. számú (Jutalék táblázat) és 4. számú (Már nem művelt módozatokra gondozóváltást követően fizethető jutalékok) elnevezésű mellékletek módosítással érintett részeit tartalmazó dokumentumot (alkuszi emü 3_4. melléklet módosítása.pdf). Tekintettel arra, hogy a Jutalék táblázat nem-életbiztosítási termékeit érintően nincs változás, nem küldünk a partnerek számára új jutaléktáblát.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a biztosítókkal kötött együttműködési megállapodások kétoldalú szerződések az alkusz és a biztosító között, így természetesen ha a megállapodás valamely pontjával az alkusz nem ért egyet, egyedileg további módosítást kezdeményezhet partnerénél.

Üdvözlettel,

Kétoldalú Kapcsolatok Szekció

 

Mellékletek:

alkusziZemZmdost_201906

alkusziZegyttmykdsiZmegllapodsZsZmellkletei

alkusziZemZ3_4.ZmellkletZmdostsa