Jelentkezés Oktatási Konferenciára

FBAMSZ OKTATÁSI KONFERENCIA ÉS WEBINÁRIUM (Felelősségbiztosítási és Bit. 7. sz. melléklet szerinti témakörök) JELENTKEZÉS ITT 2019. október 16. 09:30-15:00 Részvételi lehetőségek: online / helyszíni Helyszín: 1096 Budapest, Vendel utca 11. 4. em. 

Publish Date

2019-09-30

Post Author

Garand Design

FBAMSZ OKTATÁSI

KONFERENCIA ÉS WEBINÁRIUM

(Felelősségbiztosítási és Bit. 7. sz. melléklet szerinti témakörök)

JELENTKEZÉS ITT

2019. október 16. 09:30-15:00

Részvételi lehetőségek: online / helyszíni

Helyszín: 1096 Budapest, Vendel utca 11. 4. em.

A program:

Délelőtti program: FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

 • 09:30-09:50 Felelősségbiztosítási alapismeretek, az általános felelősségbiztosítás és záradékai (Kirchknopf Gábor-Aegon )

  09:50-10:10 Felelősségbiztosítás kiegészítő kockázatai (munkáltatói, bérlői etc.) (Kirchknopf Gábor-Aegon)

  10:15-10:40 Szolgáltatói vs. Szakmai felelősségbiztosítás (Szentpéteri András- Generali)

  10:40-11:00 Termékfelelősség (Allianz)

Szünet

 • 11:15-11:35 Felelősségbiztosítási károk- példák és káradminisztráció (Wolf József-Állománydíj.hu )

  11:40-12:05 Cyber-GDPR/ Bővített környezetszennyezés, mint különleges felelősségi területek (Stubecky Péter, Szabó Enikő- Colonnade)

  12:10-12:35 Magánjogi felelősség és jogvédelem  (dr. Szolyka Lilla-Generali)

Délutáni Program: A BIZTOSÍTÁSI TÖRVÉNY 7. SZ. MELLÉKELETE SZERINTI TÉMÁK

 • 13:30-14-10 a biztosítási termékek értékesítését szabályozó alkalmazandó jogszabályok, így például a fogyasztóvédelmi jog, a vonatkozó adóügyi jogszabályok és a vonatkozó szociális és munkaügyi jogszabályok minimálisan szükséges ismerete.
  Az értékesítéshez szükséges ismeretanyag és az értékesítési szabályozók bemutatása ( Flanek Atttila -Eurorisk).

  14:15-15:00 Alkuszi adminisztráció  követelményei  ( Molnár László- Monday Insurance  )

Fontos információk!

Helyszíni részvétel

Az egész napos oktatási konferenciáról a FBAMSz részvételi igazolást ad ki. A részvételi igazolás kibocsátásának feltétele, hogy a résztvevő a délelőtti és délutáni programot is meghallgatja a helyszínen ÉS ezt mind a délelőtti, mind a délutáni jelenléti ív aláírásával igazolja.

A helyszínen frissítőként ásványvíz áll a résztvevők rendelkezésére.

Amennyiben ebédelni (önköltségen) az irodaház földszintjén található Veranda Grill Étteremben szeretnétek, kérjük, ezt jelezzétek a titkárság felé (titkarsag@fbamsz.hu), hogy megfelelő számú asztalt foglalhassunk az ebédidőre.

 

Online részvétel – e-learning (webinárium és FBAMSZ Tudásközpont)

A webinárium résztvevőinek egyedi tokeneit és a belépéshez szükséges információkat a regsiztrációkor megadott e-mail címekre küldjük ki a keddi nap folyamán. Technikai probléma esetén (pl. nem engedi a belépést a rendszer vagy megszűnik váratlanul a webináriumi kapcsolat) a titkárságon Körmendi Esztert keressétek: +36 20 3127342; titkarsag@fbamsz.hu. Egyedi, helyi hang és képminőség problémákban nem tudunk sajnos segíteni.

A webináriumi részvételről a FBAMSz részvételi igazolást állít ki. A részvételi igazolás kibocsátásának feltétele, hogy a résztvevő a délelőtti és délutáni programot is meghallgatja, amelyet a webináriumi rendszer egyedileg rögzít.

A FBAMSz a konferencia előadásainak oktatási anyagait -ahogy eddig is – rögzíti, feldolgozza és oktatási anyagként a konferenciát követően feltölti a FBAMSZ Tudásközpontba is. Kérjük, hogy aki eddig még nem felhasználója a rendszernek, de érdekli, az jelezze a titkárságnak (titkarsag@fbamsz.hu), Pálos Anna felveszi a kapcsolatot személyesen az érdeklődővel és  részletes információkkal fog szolgálni.

Üdvözlettel,

FBAMSz